Birinciler Kimya

Hakkımızda

Firmamız, 1981 yılında, "İdeal Kimya Sanayi" olarak Küçükköy-İstanbul adresinde faaliyetine başlamıştır. Soğuk tel çekme sanayinde kullanılan katı ve sıvı yağlayıcılar imal etmektedir.  1989 yılında Hadımköy'deki kendi  yerine taşınmış, 1996 yılında da Limited Şirket olarak bugün ki ünvanını kullanmaya başlamıştır.

Sektöründe değişimi yakından izleyerek, ürünlerini güncel ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde geliştirmekte olan firmamız, müşteri odaklı özel çözümler de sunmaktadır. Son dönemde üretim yelpazesine hızlı çekim sabunları, tel çekme sıvıları ve Parlak tel çekme sıvılarını da katan firmamız ayrıca Karbür(TC) hadde çekirdeği, PCD hadde, nervür ve ezme tabakları, vb sarf malzeme ithalatı ile de sektöründe hizmet vermektedir.

Firmamız, kuruluşundan günümüze ihracat yaptığı ülkelere her geçen gün yenilerini ekleyerek müşteri portföyünü hızla geliştirmektedir. Müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik ilkelerini benimseyen firmamız, uzman kadrosu ve deneyimli personeli ile sektörüne en iyi hizmeti vermek ve dünya markası olmak için çalışmaktadır.